Menu Sluiten

Additionele features

SecurityCoach

Het eerste realtime product voor beveiligingscoaching dat is ontwikkeld om IT- en beveiligingsteams te helpen het grootste en gevoeligste deel van de organisatie verder te beschermen: de medewerkers. SecurityCoach is een add-on-product voor het KnowBe4-trainingsplatform dat kan worden geïntegreerd met de bestaande beveiligingsstack om realtime coaching te bieden als reactie op risicovol beveiligingsgedrag van eindgebruikers. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

PhishER

PhishER is een add-on-product dat het team helpt bij het prioriteren, sorteren en beheren van mogelijk schadelijke berichten die door de gebruikers zijn gemeld. Identificeer en reageer snel op e-mailbedreigingen! PhishML, een nieuwe machine-learningmodule van PhishER, analyseert elk bericht dat op het PhishER-platform binnenkomt en geeft informatie om het prioriteringsproces eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger te maken. PhishER heeft ook nog een nieuwe functie genaamd PhishRIP, de nieuwe optie voor e-mailquarantaine die kan worden geïntegreerd met Microsoft 365 en Google Workspace om je te helpen bij het verwijderen, onschadelijk maken en beschermen van de organisatie tegen e-mailbedreigingen, zodat je actieve phishing-aanvallen snel kunt stoppen. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

  • Geautomatiseerde gebruikersimport via KnowBe4 Active Directory-integratie om de medewerkers binnen de KnowBe4-console te vullen en te onderhouden.
  • Phish Alert Button geeft gebruikers een manier om gesimuleerde en niet-gesimuleerde phishing-aanvallen te melden, ook beschikbaar voor Outlook Mobile.
  • Volledige en gedeeltelijk managed service opties, wij kunnen dit programma voor de organisatie uitvoeren.
  • En nog veel meer. We vertellen je graag of alle opties en mogelijkheden