Menu Sluiten

Rapportage

User management en rapportage

Als projectleider Security Awareness Training kun je met een gerust hart jouw programma managen. Of we helpen je met de initiële opzet!

Smart Groups zetten de phishing, training en rapportage op de automatische piloot.
Automatiseer de gehele weg die jouw medewerkers moeten nemen naar het maken van slimmere beveiligingsbeslissingen. Met de krachtige Smart Groups-functie kun je het gedrag en de gebruikersattributen van elke medewerker gebruiken om phishing campagnes, trainingsopdrachten, remedial learning en rapportage op maat te maken.

Creëer probleemloos geavanceerde, gerichte workflows en zorg ervoor dat elke medewerker een sterke bouwsteen is van jullie menselijke firewall. Je kunt het snijpunt zien van de criteria die je opgeeft – of je nu een eenvoudige workflow voor corrigerende training voor phishing-klikkers bouwt of een complexe, op locatie, gedrag en timing gebaseerde workflow met meerdere criteria. Het beste van alles is dat Smart Groups een krachtige ad-hoc, real-time querytool is die je gebruikt om gedetailleerde rapportages voor het management te krijgen, zodat je altijd weet hoe het hele programma voor security awareness presteert.