Menu Sluiten

Phishing aanval simulaties

Volledig automatisch phishing aanval simuleren

Je kunt regelmatige phishing aanval beveiligingstests plannen vanuit de grote KnowBe4 bibliotheek met meer dan 15.000 bekende sjablonen. Of je kiest uit de sjablonen sectie vanuit de community, die zijn gemaakt “door beheerders voor beheerders” om te delen met overige platform gebruikers. Je kan ook eigen aangepaste phishing-sjablonen maken. En er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Maar er kan dus meer dan een phishing aanval simuleren! Met de functie Industry Benchmarking kun je het Phish-Prone percentageâ„¢ van de eigen organisatie vergelijken met andere bedrijven uit dezelfde branche. En kijk hoe de organisatie ervoor staat! Houd de Phish-Prone-percentages van werknemers over een periode van de tijd in de gaten. En kijk vervolgens hoe de prestaties van de eerste baseline phishing-test, na 90 dagen of 1 jaar, zich verhouden. Met regelmatige phishing-beveiligingstests en trainingscampagnes zul je zien hoe de Human Firewall in de loop van de tijd verbetert, waardoor je risico’s vermindert en de algehele IT security verbetert. Uiteraard beschik je over geavanceerde rapportage op basis van machine learning. Hiermee kun je bijhouden hoe jullie programma voor security awareness en de individuele werknemers het doen in vergelijking met andere bedrijven uit de branche. Is dat geen geweldige informatie om te delen met jouw managementteam?

Met de functie voor het bijhouden van phishing-antwoorden kun je bijhouden of een medewerker reageert op een gesimuleerde phishing e-mail. En kun je de informatie vastleggen die in het antwoord is verzonden. Je kunt ook koppelingen volgen waarop gebruikers hebben geklikt en testen en volgen of gebruikers Office-bijlagen openen en vervolgens macro’s inschakelen.

Als een medewerker in een van deze gesimuleerde phishing-aanvallen trapt, heb je verschillende opties voor correctie, waaronder bijvoorbeeld de onmiddellijke remedial online training. Je kunt eenmalige, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse gesimuleerde phishing-aanvallen plannen. Je kunt dan direct zien welke werknemers in deze social engineering-aanvallen trappen. Hieronder vind je een zichtbaar bewijs dat de training gedurende een periode van 12 maanden werkt.

Representatief klantonderzoek laat resultaat zien!

Effect Security Awareness Training

Deze resultaten laten duidelijk de volgorde zien van:

  1. De initiële phishing-beveiligingstest die het phish-gevoelige percentage in de basis laat zien.
  2. Alle medewerkers die door onze Security Awareness Training heen worden geloodst.
  3. Follow-up met frequente phishing tests die hen scherp moeten houden. Alle grafieken van klanten beginnen hoog aan de linkerkant (basislijn) en dalen significant in de loop van de tijd.

Werknemers begrijpen nu dat elke e-mail een phishing aanval kan zijn en dat ze een paar seconden moeten STOPPEN, KIJKEN en NADENKEN voordat ze op een link in een e-mail klikken of een bijlage openen. De maandelijkse testuitdagingen zorgen ervoor dat deze gedragsverandering die door de training in gang is gezet, daadwerkelijk wordt versterkt en toegepast in hun dagelijkse leven op kantoor.