Menu Sluiten

Training

Creëer je eigen volledige Security Awareness Training programma

Aan de slag met het platform

Nog altijd zijn gebruikers de zwakke schakel in de netwerkbeveiliging. Daarom is security awareness training door een expert als de beroemde hacker Kevin Mitnick nodig. En blijf ook na de training scherp en blijf veiligheid voorop stellen.

KnowBe4 is ’s werelds grootste geïntegreerde internet Security Awareness Training  en phishing simulatie platform met meer dan 50.000 klanten wereldwijd. Gebaseerd op de meer dan 30 jaar unieke hackervaring van Kevin zelf, heb je nu een platform om de meest urgente IT security problemen van social engineering, spear phishing en ransomware aanvallen beter  het hoofd te kunnen bieden.

Met hoogstaande, gebruiksvriendelijk nieuwste generatie Security Awareness Training, kun je met  KnowBe4 je direct zelf aan de slag (of wij doen het voor je) met zowel pre- als post-training phishing beveiligingstests die je laat zien hoeveel procent van de medewerkers gevoelig is voor phishing. De zeer effectieve, frequente, willekeurige phishing beveiligingstests van KnowBe4 bieden verschillende herstelopties voor het geval een werknemer in een gesimuleerde phishing aanval trapt.

Benchmark en Training

Meet de security awareness van de gebruikers en meet de algemene beveiligingscultuur binnen de organisatie met KnowBe4 Assessments. Deze twee op wetenschap gebaseerde beoordelingen helpen je bij het afstemmen van de beschikbare trainingen om hiaten en zwakheden in de vaardigheid aan te pakken, en om de impact van het trainingsprogramma voor security awareness te bewaken. Maar ook op het verbeteren van de kennis en het sentiment van de medewerkers over security awareness in de loop van de tijd.

Met zowel het Security Awareness Proficiency Assessment (SAPA) als de Security Culture Survey (SCS) Benchmarking-functies, kunt je de vaardigheidsscores van de organisatie op het gebied van security awareness vergelijken met die van andere bedrijven in dezelfde branche. Bekijk direct hoe jouw organisatie presteert in de zeven beveiligings kennisgebieden en zeven dimensies van beveiligingscultuur uit de basisevaluatie en enquête, en volg de voortdurende verbetering in de tijd van jouw organisatie.