Menu Sluiten

KnowBe4

KnowBe4 Platform

#1 Security Awareness Platform

KnowBe4 is ’s werelds eerste en grootste “Nieuwe School” security awareness training- en phishingsimulatie-platform dat je helpt om de continu aanwezige problemen rond social engineering te bezweren.

Het biedt tevens krachtige add-on producten zoals PhishER en SecurityCoach om te voorkomen dat kwaadwillenden het organisatie netwerk binnendringen, en de zeer  populaire en vriendelijk geprijsde compliancy trainingen.

Het KnowBe4 platform is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Het is schaalbaar voor de drukbezette IT professionals die elke dag nog wel meer te doen hebben. Het doel van KnowBe4 was om het meest krachtige, maar gebruiksvriendelijke platform te ontwerpen dat er is.

Organisaties van elke omvang kunnen het KnowBe4-platform twee keer zo snel in productie krijgen als de concurrentie. Ons KnowBe4 Customer Success-team start je in een mum van tijd op, zonder dat je veel extra uren aan advies hoeft te besteden.

Effect Security Awareness Training

Meten is weten

Met de nieuwe “Virtual Risk Officer en Advanced Reporting” functies kun je beginnen met het identificeren van risico’s op gebruikers-, groeps- en organisatieniveau, zodat je eindelijk data driven beslissingen kunt nemen als het gaat om het security awareness plan. Verwacht de betere rapportages voor gesimuleerde phishing en trainings campagnes voor security awareness waarmee je de effectiviteit van het trainingsprogramma voor security awareness kunt gaan meten!

Met VRO begrijp je waar verbeteringen moeten worden aangebracht om de kracht van de menselijke firewall te verbeteren. Met de dynamische Risk Score van VRO kun je direct actie ondernemen en security awareness plannen implementeren voor gebruikersgroepen met een hoog risico en die het meest kwetsbaar zijn voor een social engineering aanval.

Jouw aanspreekpunt

Wouter Geertsema

Een mensen-mens. Wil altijd dichtbij de zee wonen en werken. Maar is gek op de bergen (met en zonder sneeuw). Best wel sportief, altijd nieuwsgierig en een beetje een nerd. Bourgondiër, houdt van alle natuur en noemt zichzelf een zeer efficiënte workaholic. Drinkt nooit meer vieze wijn of koffie.

Marcel Rolfes

Een geboren verbinder. Gek op zijn familie, en toch ook een beetje paardengek (aangestoken door zijn dochter). Was bijna profvoetballer geworden. Denkt groot en ideale gesprekspartner voor een ondernemer. Houdt van skiën en de zon, lekker eten een goed rood wijntje. Stopt niet voordat een klus is geklaard.