Menu Sluiten

Compliancy

Wij maken Compliancy training aantrekkelijk!

Tot nu toe is het nog een hele uitdaging gebleken om compliancy training op een leuke manier aan te bieden. Het is lastig om goed te doen en moeilijk genoeg om verder te gaan dan alleen maar een afvink lijstje te presenteren. En verder is  Old school compliancy training over het algemeen erg duur vanwege het hoge prijskaartje per gebruiker.

Senior management-, risico-, compliance- en HR-executives worstelen dus al jaren met de trainingsuitdaging met betrekking tot compliancy.

Moeilijke onderwerpen worden niet voldoende behandeld, waardoor er grote hiaten ontstaan ​​tussen de huidige en ideale staat. Het koppelen van compliancy training aan specifieke resultaten is moeilijk geweest, en veel leidinggevenden zijn het er zelfs niet mee eens dat compliancy training een positief effect heeft op hun cultuur.

Een van de meest kritieke factoren om aan de nalevingsvereisten te voldoen, is het begrip van de medewerkers over die vereisten en het daadwerkelijk toepassen ervan op het werk.

Tijd dus voor new school compliancy training: Compliance Plus

Wij bieden een geheel nieuwe manier om compliance-training te doen, en wel de KnowBe4-manier: up-to-date, boeiend, relevant, kort en aanpasbaar!

Compliance Plus-training is interactief, relevant en boeiend met real life gesimuleerde scenario’s om gebruikers te leren hoe ze moeten reageren in een uitdagende situatie. De inhoud behandelt moeilijke en soms chaotische onderwerpen zoals seksuele intimidatie, diversiteit en inclusie, discriminatie en bedrijfsethiek. Compliance Plus omvat verschillende soorten media en versterkend materiaal ter ondersteuning van jullie compliance-trainingsprogramma.

Compliance Plus trainings onderwerpen inhoud:

  • Ethiek op de werkvloer
  • Data Privacy
  • Gegevens bescherming
  • Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie
  • Arbo wetgeving
  • Intimidatie en discriminatie
  • Veiligheid op de werkvloer

Compliancy training voor jouw medewerkers hoeft niet tijdrovend of duur te zijn

Wanneer je de kracht van het KnowBe4 platform combineert met de  Compliance Plus add-on, kan de organisatie binnen enkele minuten een volledig geautomatiseerd compliance-trainingsprogramma opzetten voor een no-brainer prijs! Compliance Plus rust medewerkers beter uit met de kennis en het bewustzijn om te voldoen aan regelgeving en wetten, om zichzelf te beschermen tegen onprofessionele en onveilige werksituaties en om de reputatie van de organisatie te beschermen.

Houd dus je gebruikers scherp met compliancy, risico’s en veiligheid op de werkplek hoog in het vaandel!